Θέλεις προπόνηση και προπονητή για τρέξιμο? Προπονήσου μαζί μας!


Προπονήσου μαζί μας!

Προπονήσου στο τρέξιμο σωστά σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρίσκεσαι και βίωσε τον προσωπικό σου ΑΘΛΟ!

Πως θα γίνει αυτό;

Θα σου στείλω ένα αθλητικό προφίλ να το συμπληρώσεις βάση του οποίου θα ετοιμάσω την ιδανική προπόνηση για σένα για να πετύχεις τους στόχους σου. Η προπόνηση σου έρχεται στο email σου για ένα μήνα. Το πρόγραμμα είναι μηναίο και είναι βγαίνει πάνω στο ατομικό προφίλ του δρομέα και το κόστος είναι 40 ευρώ το μήνα.

Πως σε παρακολουθώ? Στο ΟΑΚΑ!

Οι συναντήσεις μας είναι δυο φορες την εβδομάδα.

Αν μένεις μακρυά?

Θα μπορείς να μου στέλνεις τα αποτελέσματα των προπονήσεων σου στο τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να μπορώ να σε παρακολουθώ σωστά. Μπορείς επίσης να μου στείλεις ένα μικρό βιντεάκι από την προπόνηση σου έτσι ώστε να δω την τεχνική σου και να σε βελτιώσω.

Θα μπορείς να παρακολουθείς άρθρα μου ειδικά για τις μεγάλες αποστάσεις που θα σε βοηθούν να τρέχεις καλύτερα, καθώς και συμβουλές για διατροφή είδη εξοπλισμού κ.άλλα.
Όταν έρθει η ώρα του αγώνα σου θα μπορούμε να μιλήσουμε έτσι ώστε να γνωρίζεις την τακτική που πρέπει να ακολουθήσεις για να τερματίσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Θα μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μου μέσω email για ότι χρειάζεσαι.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ!

Μαρία Πολύζου

τηλ. 6979490858

Email. [email protected]

Please wait...

 

facebook
instagram
Copyrighted Material