Τρέξιμο στον διάδρομο

Τρέξιμο στον διάδρομο

Οι περισσότεροι δρομείς έχουν μια παράξενη σχέση αγάπης-μίσους με τον διάδρομο. Ένα παλιό σχολείο δρομέας δεν θα εξετάσει ένα άτομο που εκπαιδεύει σε ένα διάδρομο ως ένα από τα δικά της. Αλλά η αλήθεια είναι, όταν το δυσάρεστο καιρό έρχεται στο equation- είτε πρόκειται για υπερβολική ζέστη, οι ινδικές μουσώνες ή ακόμη Δελχί χειμώνες, runners- παραδοσιακές ή συμβατικές, μπορούν πάντα να στραφούν προς το διάδρομο για να σώσει την κατάρτισή τους.

Αν τρέχει στο διάδρομο μπορεί να μην φαίνεται σαν πύραυλος-επιστήμης, υπάρχουν πολλοί που παραπονιούνται για πόνους και τους πόνους αργότερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο διάδρομος είναι να κατηγορήσει! Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι θα τρέχει δεξιά:

 

  1. Στάση

Καμπουριάζετε άβολα στον καναπέ είναι τόσο κακό για το σώμα σας, όπως τρέξιμο στο διάδρομο με μια λανθασμένη στάση του σώματος. Πολλά γυμναστήρια και τα σπίτια έχουν τηλεοράσεις που είναι τοποθετημένα δεν είναι άμεσα μπροστά από το δρομέα, προκαλώντας τους να μετατρέψουν τους λαιμούς τους για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα. Μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να καμπούρα με έναν τρόπο που βλέπουν τα πόδια τους όταν τρέχουν. Όλα αυτά προκαλούν μια πλευρά των μυών σας να σφίγγουν και η άλλη πλευρά να πάρει τεντωμένο, όλο και επίπονες για το σώμα. Θυμηθείτε να τρέξει κατ ‘ευθείαν, κοιτάζει μπροστά από σας-με την πλάτη και το κεφάλι σας με τον ίδιο, όρθια στάση.

 

  1. Μην πάρετε αποσπούν την προσοχή

Συμφωνίας η ζωή μας είναι αγχωτική και προσπαθούμε πάντα να τελειώσει ένα πράγμα μέχρι ταυτόχρονα, όπως κάνουμε κάτι άλλο. Αλλά δεν το κάνουμε αυτό, όταν τρέχετε. Αν και δεν υπάρχει κίνηση για να ανησυχούμε, ακόμα δεν πρέπει να γραπτών μηνυμάτων ή το Facebook-σης, όταν είστε στο διάδρομο. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι με την καταλληλότητα των στόχων που εστιάζουν στις προπονήσεις τους δείτε καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν πολλαπλές πράγματα ταυτόχρονα. Αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε κακή στάση του σώματος, η οποία μας οδηγεί πίσω στο πρώτο θέμα που συζητήθηκε.

 

  1. Φέρτε στην ποικιλία

Παραδοσιακά δρομείς συχνά δείτε τα αποτελέσματα πιο γρήγορα από ό, τι διάδρομος δρομείς, επειδή τείνουν να αλλάξουν τα δρομολόγια και τα εδάφη τους. Η δεύτερη ομάδα, ωστόσο, επιθυμεί να διατηρηθεί ο ίδιος ρυθμός και ρυθμίσεις για εβδομάδες στο τέλος, με αποτέλεσμα το σώμα να συνηθίσει σε αυτό. Χρειάζεται να αμφισβητήσει το σώμα σας για να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Έτσι αλλάξετε την κλίση, την ταχύτητα και την ένταση με ρεαλιστικό τρόπο κάθε δύο ημέρες, και στη συνέχεια να δούμε πώς λειτουργεί θαύματα. Αν αυτό σημαίνει ότι θα τρέξει για μικρότερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να είναι αυτό! Μελέτες έχουν δείξει ότι οι σύντομες εκρήξεις της υψηλότερης έντασης άσκηση μπορεί να κάψει περισσότερο λίπος από ό, τι άλλα προπονήσεις, αλλά και να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς.

 

  1. αφήσει να πάει από τα κάγκελα

Ποτέ μην κρατήσουμε την κουπαστή στο διάδρομο. Θα είναι παρόντες ως μέτρο ασφαλείας, αλλά δεν θα πρέπει να αποτελεί μέρος της τακτικής προπόνηση σας. Όταν σας τραβήξει τα κάγκελα, βάζετε μερικά από το σωματικό σας βάρος σε αυτό, που σημαίνει ότι δεν θα δουλέψω όσο σκληρά και, ως εκ τούτου, δεν κάψει τόσες θερμίδες. Επίσης, επηρεάζει τη στάση του σώματος, που δεν δίνουν τα χέρια σας την υποστήριξη και την προπόνηση που χρειάζονται κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής. Χρησιμοποιήστε τις μπάρες μόνο κατά το χρόνο όταν αισθάνεστε θα έχετε την ευκαιρία σε μια δυσάρεστη ταχύτητα.

 

  1. Κρίνετε την ταχύτητα του ιμάντα

Υπάρχει μια κοινή τάση να πηδήξει από το διάδρομο ξαφνικά, κάθε φορά που χρειάζεστε ένα διάλειμμα νερό ή όταν θέλετε να σταματήσετε. Αυτό οδηγεί σε τραυματισμούς, οφείλεται σε προφανείς λόγους. Όταν το κάνετε αυτό, ο συντονισμός του σώματος σας ξαφνικά αποτινάξει πορεία, και μπορείτε να πέσουν ή να κατεβείτε με το εν λόγω ταλαντευόμενος αίσθηση στα πόδια και το κεφάλι σας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να μιμηθούν τον τρόπο που θα τρέξει έξω. Επιβράδυνση σταδιακά πριν να έρθει σε μια στάση και στη συνέχεια κατεβείτε. Ομοίως, όταν αρχίζει το τρέξιμο, ξεκινήστε αργά και να πάρει ρυθμό σταδιακά. Οι μύες σας είναι λιγότερο έκπληκτος και κίνδυνος τραυματισμού είναι επίσης λιγότερο.

facebook
instagram
Copyrighted Material